Director: Silviu POPESCUJoi, 27 august 2020
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Local  
Liber  
Reportaj  
Cultura  
Interviu  

Sondaj

Prima pagină
în format pdf Ovidiu Anton: Ar trebui să vină multe trupe noi. Cu cât sunt mai multe trupe, cu atât vor fi mai multe evenimenteOvidiu Anton la Summer Rock Brezoi, pe 27 iunie. Prezenți, băieții din Petroșani.

Ovidiu Anton, liderul trupei  Anton a fost prezent la Brezoi, 27 iunie, pe scenă, alături de prietenii săi de la trupa Moise. Prezența sa scenică, cu vocea sa puternică, la două dintre melodiile Moise-ilor a avut ecoul așteptat. Fanii săi fideli din Petroșani s-au bucurat peste măsură, mai ales că una din melodii le-a fost dedicată.

Corina Enache, redactorul cultural al ziarului i-a spus că prezența sa pe scenă a fost bine primită de public și că ne bucurăm că a fost de acord să-i luăm interviul, că l-am urmărit și pe youtube alături de trupa Moise.

Sunt prieten cu Alin Moise și de fiecare dată îmi face plăcere să urc alături de trupa lui pe scenă, de fiecare dată când îmi permite programul, cu inima deschisă.

Spune-ne despre activitatea ta muzicală.

Lucrăm la un nou album. Dacă mă întrebi ce-am făcut, ultimul single Anton, este o baladă pe care am lansat-o în iarnă, cu videoclip, e pe internet, lumea poate să o vadă. Se difuzează deja în țară și la Rock FM. Cred că mai lansăm un single până la album, deși nu plănuiam asta. Dar în funcție de cum ne va întârzia sau ne va împiedica această pandemie, nu cântăm online, poate mai lansăm un single și, când se va putea cânta, vom cânta.

Se va duce și pandemia.

Abia aștept să lansăm albumul, așa cum se face, cu oameni în față și cu pumnul drept strâns.

Ai cântat pentru băieții din Petroșani.

Îmi place să văd oameni care vin întotdeauna la concerte și am recunoscut oameni în public și apreciez foarte mult oamenii care se plimbă după rock în țară.

Băieții ăstia sunt nemaipomeniți, sunt prieten pe facebook de mai mult timp cu rockerii ăștia pentru care ai cântat tu și abia astăzi m-am cunoscut cu ei. (Petru Tămaș și Tibi Dărda, David Ioan n.r.)

Sunt niște oameni extraordinari. Eu i-am cunoscut când am fost cu Moise (trupa n.r.) la Petroșani  și-i cunosc pe toți. Ei merg peste tot la concerte. Din păcate este un public restrâns. Dar avem un public fidel și recunosc aceleași fețe la rock mainstream, adică hard&hevy-ul acesta mainstream.

Da, da…

E bine să vezi oameni fideli, dispuși să circule kilometri, să asculte trupa preferată și să facă parte din fenomenul acesta rock.

Să-ți spun și eu ceva. Crește inima în mine când vă văd pe voi ăștia tineri, care veniți din urmă, că m-am săturat să văd aceleași fețe pe scenă.

Eu nu m-am săturat de nimeni, singura chestie e că ar trebui să vină multe trupe noi, pentru că un fenomen sănătos  e un fenomen cu multe trupe, cu o concurență, cu o viață muzicală cât mai diversă. Cu cât sunt mai multe trupe, cu atât vor fi mai multe evenimente.

Asta susținem și noi.

Nu poți să susții o sută de festivaluri într-un an cu cinci trupe.

Headlineri

Țara asta are nevoie, sunt sătul de oameni care spun că nu este loc, nu mai suntem în anii ‘90. Acum putem să ne promovăm pe internet, nu doar la radio și tv.

Sau în presa scrisă, cum facem noi. Mulțumim mult.

 

Cătălin Statie

Corina Enache

 

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic


©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics