Director: Silviu POPESCUMarti, 3 decembrie 2019
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Economic  
Local  
International  
National  
Reportaj  
Mica publicitate  
Social  
Sărbătoare  

Sondaj

Vineri, 29 Noiembrie, Primăria Râmnicului a dat startul Sărbătorilor de iarnă!Din dorința de a include în atmosfera de sărbătoare întreg week-end-ul care cuprinde praznicul Sfântului Andrei – Ocrotitorul României și Ziua Națională, dar și ca urmare a eforturile intense depuse de structurile implicate în amenajările specifice – Direcția Administrării Domeniului Public și Piețe Prest SA, Municipalitatea Râmnicului a decis ca iluminatul festiv în oraș să fie pornit mai devreme decât se anunțase inițial, respectiv vineri, 29 noiembrie, dată la care se va deschide Târgul ”Decembrie Magic” din Scuarul Mircea cel Bătrân și se va da drumul și la patinoar.

Principală atracție a sărbătorilor de iarnă de la Râmnicu Vâlcea, patinoarul din centrul municipiului va funcționa zilnic până aproape de jumătatea lunii ianuarie a anului viitor între orele 10.00 - 21.30, în zilele de luni – joi, și între 10.00 - 22.30, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică. Accesul pe pationar este liber pentru copii, elevi și studenți, celelalte categorii de participanți trebuind să plătească o taxă de 10 lei/oră, în care este inclusă și închirierea patinelor.

Duminică, 1 decembrie, Ziua Națională a României va fi marcată pe scena din centrul orașului, începând cu ora 17.00, de un spectacol al Corului de Copii „Românașul” și al ansamblul coregrafic ”Trupa AS” de la Palatul Copiilor din București, precum și de o reprezentație a grupului de călușari ”Mugurașii Brâncovenilor” din județul Olt. La ora 19.00, la Galeriile de Artă „Artex”, în organizarea Filarmonicii ”Ion Dumitrescu” și a filialei locale a Uniunii Artiștilor Plastici, se va desfășura Concertul „Semne Identitare – Muzică și Culoare” al orchestrei de cameră a filarmonicii vâlcene.

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic
©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics