Director: Silviu POPESCUMiercuri, 16 iulie 2014
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Local  
Sport  
National  
Sănătate  
Actualitate  
Agricultura  
Utile  
Justitie  
Învațământ  
IT & C  
Retete  
Eveniment  

Sondaj

Prima pagină
în format pdfSindicatul Sodistul a încheiat contractul  colectiv de muncă valabil pentru următorii 2 aniDupă aproximativ o lună și jumătate de negocieri cu patronatul polonez, sindicatul Sodistul din cadrul USG Ciech a încheiat contractul colectiv de muncă valabil pentru următorii 2 ani.

Astfel, membrii sindicatului au obținut din partea acționariatului majoritar al Uzinelor Sodice Govora un contract colectiv de muncă cu mai multe beneficii, dar și cu promisiunea realizării unor investiții semnificative în USG.
„Deși numărul de salariați din cadrul USG Ciech este unul relativ mic, am reușit să obținem din partea acționariatului majoritar niște concesii față de contractual colectiv de muncă anterior, și cel mai important lucru, eu cred că am reușit nu numai să menținem acestă societate commercială pe piață, ci și mai mult, să-i dăm un viitor”, a declarat liderul de sindicat al Sindicatului Sodistul, Adrian Mugioiu.

De asemenea, în lunile următoare la Uzinele Sodice Govora este așteptat un nou calcinator, care va mări capacitatea de producție.

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic


©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics