Director: Silviu POPESCUVineri, 11 august 2017
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Local  
National  

Sondaj  O asociație de proprietari, notificată de ApavilDin cauza întârzierilor la plata facturilor reprezentând servicii furnizare apă potabilă și canal, SC APAVIL SA a decis sistarea alimentării cu apă a unei asociații de proprietari din orașul Brezoi, inclusă în categoria clienților rău-platnici: AS. PRO. Nr. 1 Brezoi 332.895,36 (9 luni restante).

SC APAVIL SA este nevoită să apeleze la această măsură întrucât s-a constatat creșterea semnificativă a cuantumului sumelor datorate de către clienți în contul serviciilor prestate. Deși conducerea societății a manifestat întotdeauna înțelegere în ceea ce privește achitarea de către asociațiile de proprietari a facturilor pentru serviciile prestate, se pare că în anumite cazuri clienții nu au găsit de cuviință sa aprecieze just această atitudine.

Asociația de proprietari care înregistra la data de 10 august a.c. datorii importante către SC APAVIL SA, a fost deja notificată, urmând ca acțiunea de debranșare să demareze în perioada imediat următoare. Locatarii buni-platnici din cadrul asociațiilor de proprietari care vor fi debranșate sunt rugați să înțeleagă necesitatea adoptării unor astfel de măsuri.

 

debransare apa (de camelia cristea - 12/08/2017 22:09)
Acesti rau platnici actionati in justitie si evacuati prin punerea proprietatii spre vanzare si recuperarea prejudiciilor pecuniare.
Este deajuns unul, doi sa primeasca acest tratament si lucrurile se vor remedia. Nu trebuie sa sufere cei care isi platesc darile pentru niste gunoaie umane cu drepturi depline.
Nu se doreste acest lucru local. Asociatia prin representation ei au peschesuri cu rau platnicii prin apararea lor de a nu actiona in darea in judecata a acestora.
Legi sunt dar ei se comporta ca in evul mediu.
Dr CRISTEA
Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic


©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics