Director: Silviu POPESCUVineri, 21 aprilie 2017
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Local  
National  
Sănătate  
Actualitate  
IT & C  
Retete  

Sondaj  Diferența dintre decapaj și decolorare: cum să-ți deschizi culoarea părului fără să-l arziPărul e alături de tine în fiecare zi. Trăiește și crește odată cu tine. Este martorul evoluției tale. Clipă de clipă.Azi îl coafezi, mâine îl întinzi, poimâine îl ondulezi, îi schimbi culoarea, forma, lungimea. și el rezistă.De multe ori, pentru a obține rezultatele dorite, trebuie să îți supui coafura la tratamente mai agresive.

Decapajul și decoloratul sunt două dintre ele. Decapajul este o spălare a culorii, în timp ce decolorarea presupune o deschidere a nuanței inițiale, aceasta din urmă fiind și mai agresivă cu firul de păr”, ne explică stilistul Londa Professional, Bogdan Mirică. 

Indiferent de ce variantă vorbim, cel mai important lucru este ca acest proces să aibă loc într-un salon, sub supravegherea unui specialist. Doar el poate decide proporțiile de material astfel încât structura firului de păr să nu fie afectată.

Acesta este un procedeu delicat și cel mai important este să ținem cont de sănătatea firului de păr, adică să nu-l ardem doar de dragul de a-l avea deschis. Un mare plus, față de vopsea, este că doar cu ajutorul acestor tehnici putem obține o deschidere considerabil mai mare.  

„Dacă firul nu permite o astfel de procedură, putem merge pe o variantă mult mai soft și totodată foarte în trend pe timp de vară, când soarele ni se joacă în păr. Ombre sau o reinventare a lui, sombre, sunt încă pe val. Cu ajutorul lor se obțin jocuri de lumină în păr, fără să aibă prea multe bătăi de cap cu un păr decolorat în detrimentul sănătății părului lor”, adaugă specialistul.

După ce părul a trecut printr-un proces de decolorare sau decapaj, el necesită o atenție sporită. Vei avea nevoie de o gamă specială de produse de îngrijire a părului vopsit, care să aibă și proprietăți de reparare a fibrei capilare. De asemenea, sunt utile și măștile din ingrediente naturale, care favorizează regenerarea și întărirea firului de păr.

csid.ro

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic


©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics