Director: Silviu POPESCUVineri, 19 mai 2017
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Economic  
Politic  
Local  
Sport  
National  
Agricultura  

Sondaj  Rețeaua stradală ”Take Ionescu” în sedința extraordinară de CL de vineriConsiliul Local al municipiului Râmnicu Vâlcea este convoacat în ședință extraordinară, vineri, de la ora 9.00, în sala de ședință a Primăriei.

Consilierii vor dezbate și eventual, vor vota următoarea ordine de zi: 

1. Raport și proiect de hotărâre privind aprobarea documentației de urbanism Plan Urbanistic Zonal ”Organizare rețea stradală în zona Școlii Gimnaziale Take Ionescu”, investitor Municipiul Râmnicu Vâlcea.

2. Raport și proiect de hotărâre privind aprobarea declanșării procedurii de expropriere a imobilului – construcție și teren, afectat de realizarea obiectivului de investiții ”Rețea stradală zona Școlii gimnaziale Take Ionescu”.

3. Raport și proiect de hotărâre privind aprobarea listei de repartizare a unor locuințe pentru tineri, destinate închirierii și aprobarea valorii nominale a chiriei lunare.

4. Raport și proiect de hotărâre privind modificarea art.3 și 4 din Hotărârea Consiliului Local nr. 184/2017 referitoare la mandatarea reprezentantului municipiului Rm. Vâlcea în Adunarea Generală a Acționarilor la Societatea Centrul de Afaceri Flandra SA.

5. Raport și proiect de hotărâre privind efectuarea unor plăți din bugetul local.

6. Raport și proiect de hotărâre privind închirierea unui spațiu, situat în PT 22 Filipin, Calea lui Traian, cu destinația de birou parlamentar.

7.Raport și proiect de hotărâre privind modificarea și completarea organigramei și a statului de funcții ale Sport Club Municipal Rm. Vâlcea.

K.R.

                         

 

 

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic


©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics