Director: Silviu POPESCUVineri, 19 mai 2017
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Economic  
Politic  
Local  
Sport  
National  
Agricultura  

Sondaj  Complexul Muzeal Măldărești : „Școala de la muzeu”În perioada 15-30 mai 2017 la Complexul Muzeal Măldărești se derulează ediția a VI-a a proiectului educațional „școala de la muzeu”, având ca temă anul acesta „Drumul lânii”. Pe parcursul a trei vizite elevii (clasele I-IV), de la Liceul Constantin Brâncoveanu – Horezu, școala gen. Măldărești, școala gen. Slătioara și școala gen. Costești, vor participa la demonstrații aplicative legate de fazele prelucrării lânii, de la stadiul de caier la cel de țesătură, urmând a surprinde apoi această experiență prin realizarea de desene ce vor face obiectul unei expoziții temporare dedicate zilei de 1 Iunie.

Festivitatea de premiere va avea loc la Complexul Muzeal Măldărești în ziua de 30 mai 2017, ora 1200, în prezența oficialităților, cadrelor didactice și presei.

“Manifestarea va fi sponsorizată și în acest an de firma BOROMIR SA, căreia îl mulțumim pe această cale” spun organizatorii.

C.R. 

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic


©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics