Director: Silviu POPESCUJoi, 7 decembrie 2017
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Local  
Agricultura  

SondajNu te poți numi licean dacă n-ai trecut pe la LicArt!Ați auzit? A început o nouă ediție, a 17-a, a celui mai mare concurs de arte - LicArt, coordonat de omul de cultură Radu Herjeu.

Asta înseamnă că, dacă ești licean, îți place să faci fotografii sau scrii poezii, locul tău e la Festivalul Național de Arte pentru Liceeni. Deci trebuie să intri imediat pe www.licart.ro și să te înscrii. Motive ar fi destule. Am putea începe cu premiile, cele mai mari acordate în România, la astfel de competiții (anul trecut ele au depășit 15.000 de lei). Și cu numărul de participanți. Anul trecut au fost peste 1500! Am putea continua cu oportunitatea de a deveni cunoscut și apreciat pentru talentul tău. Plus că site-ul concursului și pagina lui de facebook sunt vizitate zilnic de mii de oameni! Să continuăm cu posibilitatea de a interacționa cu tineri din toată țara și cu șansa de a merge în cea mai tare Tabără de Creație! și, foarte important, poți fi remarcat de una dintre personalitățile marcante din domeniile fotografic și literar care sprijină acest festival prin participarea la Marile Jurii, care desemnează câștigătorii.

E timpul să încurajăm frumosul din tineri!

LicArt rămâne, în această perioadă dificilă pentru cultură și artă, printre (prea) puținele spații de afirmare a valorii, în care tinerii se pot exprima, pot comunica, pot fi recunoscuți și înțeleși. Așa că nu întârzia să devii licartist, înscriindu-te în cea mai tare competiție de la noi, la una sau la ambele secțiuni – Poezie și Fotografie (categoriile alb-negru, portret și diverse)!

LicArt este organizat de Clubul Nouă ne Pasă, în parteneriat cu Ministerul Educației!

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic


©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics