Director: Silviu POPESCUMarti, 13 februarie 2018
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Politic  
Local  

Sondaj  SMURD la datorieÎn ultimele 24 de ore, membrii echipajelor SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „General Magheru” al Județului Vâlcea au fost solicitați pentru 34 situații de urgență.

Echipajele au intervenit în localitățile: Alunu, Amărăști, Băbeni, Brezoi,  Crețeni, Dăești, Drăgășani, Drăgoești, Galicea, Glăvile, Grădiștea, Livezi, Mihăești, Păușești Măglași, Pietrari, Prundeni, Rm. Vâlcea, ștefănești, Titești, Voicești, Voineasa și Zătreni pentru: o hipertensiune arterială; o insuficiență respiratorie; un accident de circulație; două accidente vasculare cerebrale; o stare febrilă; o semipareză pe partea dreaptă; două sângerări nazale; dureri: precordiale, la nivelul capului, abdominale, de membre, la nivelul coloanei, toracice, renale  și stări generale de rău.

După acordarea primului ajutor calificat, 34 de pacienți au fost transportați la cele mai apropiate unități spitalicești pentru îngrijiri suplimentare.

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic
©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics