Director: Silviu POPESCUMiercuri, 11 ianuarie 2017
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Economic  
Politic  
Local  
International  
National  
Sănătate  
IT & C  
Retete  

Sondaj  Administrația Bazinală de Apă Olt supraveghează permanent cursurile râurilor din județul VâlceaPentru a evita apariția problemelor din cauza gerului, Administrația Bazinală de Apă Olt supraveghează permanent cursurile râurilor din județul Vâlcea, prin formațiile de lucru din cadrul Sistemului de Gospodărire a apelor Vâlcea și a personalului care administrează stațiile hidrotehnice în vederea identificării unor fluctuații de nivel la stațiile hidromentrice și a creșterilor de nivel periculoase, care pot forma blocaje de gheață în zonele înguste și a coturilor.

 Până în prezent nu sunt atenționări speciale legate de eventuale creșteri de debite și acumulări de gheață pe cursurile de apă din județul Vâlcea.

 Menționăm că aceste supravegheri se efectuează pe toate cursurile de apă din bazinul hidrografic Olt.

 Având în vedere că în următoarele zile valorile termice se vor menține scăzute, Administrația Bazinală de Apă Olt atrage atenția cetățenilor să nu se aventureze să treacă cursurile de apă pe sectoarele unde se formează gheață. 

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic


©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics