Director: Silviu POPESCUVineri, 19 mai 2017
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Economic  
Politic  
Local  
Sport  
National  
Agricultura  

Sondaj  Protocol de colaborare politică PSD-PERMircia Gutău susține candidatul PSD pentru primăria comunei Bujoreni. Gheorghe Gîngu va face campanie alături de Mircia Gutău, primarul municipiului Râmnicu Vâlcea și de Constantin Rădulescu, Președintele PSD Vâlcea și al Consiliului Județean Vâlcea

Astăzi, 17.05.2017, la sediul PSD Vâlcea a fost semnat un „Protocol de colaborare politică” între Organizația Județeană PSD Vâlcea și Organizația Județeană PER Vâlcea, prin care își propun să colaboreze atât în perioada preelectorală, cât și în timpul campaniei electorale pentru alegerea primarului din comuna Bujoreni, județul Vâlcea.

Primarul municipiului Râmnicu Vâlcea a declarat că-l va susține pe Gheorghe Gîngu pentru câștigarea funcției de primar și că are încredere că ambele administrații vor putea colabora foarte bine pe viitor, în vederea atragerii de fonduri, atât pentru dezvoltarea localităților Bujoreni și Râmnicu Vâlcea, cât și pentru binele oamenilor.

La semnarea protocolului au fost prezenți domnul deputat Eugen Neață, cel care este și „Directorul de campanie electorală”, Președintele Executiv al PSD Vâlcea, domnul Mihăilescu Gheorghe, cel care asigură de mai mulți ani coordonarea politică pentru localitatea Bujoreni, consilieri locali PSD din comuna Bujoreni, precum și Președintele PSD Bujoreni, domnul Mareș Florian.

„Îi mulțumesc lui Eusebiu Vețeleanu, Președintele Organizației Județene PER Vâlcea pentru colaborarea extraordinară pe care o avem și datorită căreia semnăm astăzi un «Protocol de colaborare politică», o colaborare începută imediat după alegerile locale și care am convingerea că va continua pentru binele oamenilor.

Prietenului și omului de onoare, Mircia Gutău, îi mulțumesc pentru toată susținerea și pentru că a rămas același om de cuvânt, alături de care, la nivelul Consiliului Județan Vâlcea dar și la nivelul Primăriei, împreună construim în logica binelui pentru toți vâlcenii.

Sunt convins că Gheorghe Gîngu va fi un primar bun pentru că are alături oameni deosebiți, cum este Mircia Gutău, iar eu ca Președinte al Consiliului Județean Vâlcea îl asigur de tot sprijinul.

Avem o echipă bună în Bujoreni și sunt convins că PER-PSD vor reuși să aducă în această localitate armonia, astfel încât toți locuitorii comunei, indiferent de satul în care locuiesc, să primească din partea administrației și a primarului atenția și tot respectul.” Constantin Rădulescu, Președinte PSD Vâlcea.

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic


©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics