Director: Silviu POPESCUJoi, 23 mai 2019
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Local  
International  
National  

Sondaj

 Românii care lucrează în străinătate vor transfera banii fără comisioane bancare, din iunieMinistrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a declarat că românii care trăiesc în străinătate vor putea transfera banii în țară fără plata comisioanelor prin sucursale CEC Bank ce se vor înființa în străinătate.

"O posibilitate, un mecanism de transfer mult mai facil al fondurilor pe care românii care sunt plecați în afara țării îl trimit către familii, către copii, către părinți și atunci prin intermediul CEC-ului se va lansa cât de curând un pachet de măsuri care să vizeze deschiderea de sucursale, de birouri în afara țării, unde trăiesc comunități importante de români, pentru ca românii de acolo să-și poată deschide dacă doresc într-un mod mult mai facil conturi, să folosească aceste birouri de transfer, și fără comisioane", a spus Teodorovici, într-o conferință de presă.

Totodată, el a arătat că se vor lua alte măsuri prin care să se creeze facilități pentru românii care muncesc în afara țării.

"O să fie cu impact foarte bun, sunt măsuri pe care românii le așteaptă de foarte mulți ani, românii care trăiesc în afara țării. Partea care ne bucură este aceea că, undeva la final de mai, iunie, acest lucru se va și concretiza, astfel încât să fie încă un sprijin pentru cei care au decis pentru motive obiective și sperăm temporar să fie departe de cei dragi", a spus Teodorovici.

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic
©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics