Director: Silviu POPESCUMarti, 13 martie 2018
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Politic  
Local  
International  

Sondaj PSD blochează dezvoltarea comunei MateeștiFiliala Vâlcea a Partidului Național Liberal îi acuză public pe reprezentanții PSD Mateești de blocarea activității administrației publice din localitate, prin refuzul nejustificat al consilierilor locali ai PSD de a vota bugetul pe anul 2018. De asemenea, PNL Vâlcea solicită intervenția de urgență a Instituției Prefectului Județului Vâlcea în vederea deblocării situației de la Mateești, pentru corecta funcționare a administrației publice locale în interesul cetățenilor.

PNL Vâlcea amintește opiniei publice și responsabililor politici și administrativ de la nivel județean că este pentru al treilea an consecutiv în care consilierii locali ai PSD din Mateești blochează, fără niciun motiv, buna funcționare a localității, prin blocarea adoptării bugetului pe anul în curs. Pe această cale, îi reamintim președintelui PSD Vâlcea, domnul Constantin Rădulescu, că a promis în anii trecuți rezolvarea acestei situații prin care anual consilierii locali ai PSD din Mateești blochează adoptarea bugetului și pun bețe în roate administrației publice locale. De asemenea, facem un apel la Prefectului Județului Vâlcea de „a-și lăsa în birou haina PSD-istă” și de a acționa, conform prevederilor legale, pentru deblocarea situației de la Mateești, în interesul comunității și a cetățenilor.

Blocarea adoptării bugetului pe anul în curs al localității Mateești de către consilierii locali de la PSD se traduce prin blocarea activității curente a administrației publice locale și a tuturor investițiilor preconizate pentru acest an în vederea modernizării localității și creșterea nivelului de conform al cetățenilor.

Consilieri Psd (de gogu popescu - 13/03/2018 15:20)
Acesti indivizi care sunt consilieri locali PSD,sunt un grup de infractori cei care au pus umarul si au furat cat timp a fost primar Stanisor Nicolae.
A se vedea Anghelescu Ilie Cosmin,Anghelescu Gheorghe-Nasparliu,Patrascu -Dobrin,Saftoiu-Otămă-acesta este grupul infractorilor care au furat ani de zile sistematic bani din bugetul local al comunei Mateesti.Lupii moralisti-usturoi n-au mancat si gura nu le miroasa.Domnule Anghelescu,cum stati cu pensia pe care ar trebui sa o platiti celor doua fete?De cat timp nu a-ti mai trecut sa vedeti ce fac.Rusine !!! Excroci ordinari,a-ti uitat cand ,,reparati scolile,cand sapati santuri sa bagati apa” .Asa merita comuna .Acesta este nivelul de gandire al locuitorilor care au putut trimite niste javre pe post de consilier local care ar trebuie sa fie o cinste.
Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic
©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics