Director: Silviu POPESCUVineri, 9 noiembrie 2018
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Local  

Sondaj Întâlnire între CJ Vâlcea și reprezentanții SNTGN Transgaz SA MediașMiercuri, 7 noiembrie 2018, cu începere de la ora 10.00, Președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu a dat curs solicitării conducerii SNTGN Transgaz SA Mediaș de a se întâlni, la sediul Consiliului Județean Vâlcea, cu reprezentanții acesteia, pentru a-i fi prezentat proiectul ”Dezvoltarea pe teritoriul României a Sistemului Național de Transport Gaze natural pe coridorul Bulgaria-România-Ungaria-Austria” sau pe scurt BRUA Faza I.

În cadrul întâlnirii, la care au mai participat Prefectul Județului Vâlcea, Florian Marin, reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență General Magheru al Județului Vâlcea, Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea, Inspectoratului de Poliție al Județului Vâlcea, precum și ai unităților administrativ-teritoriale traversate de gazoductul BRUA, s-a vorbit despre avantajele și impactul acestui proiect, aflat în faza de implementare, asupra comunităților locale.

BRUA este un proiect TRANSGAZ pentru România și Europa, susținut de Comisia Europeană, un proiect a cărui implementare va ridica nivelul de securitate energetică a României. Valoarea totală a investiției este estimată la 478,6 milioane euro, iar cea din județul Vâlcea este estimată la peste 27 milioane euro. Lungimea conductei este de 56,53 km și traversează comunele: Voicești, Drăgășani, ștefănești, Sutești, Crețeni, Gușoeni, Măciuca, Fârtățești, Tetoiu, Lăcusteni și Zătreni. În județul Vâlcea sunt amplasate și următoarele obiective ale proiectului: Depozit Material Tubular Zătreni, organizare de șantier și Depozit Material Tubular Gușoeni.

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic
©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics