Director: Silviu POPESCUMiercuri, 15 mai 2019
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Local  
National  

Sondaj

 Concerte de toate genurile: Festivalul ”Tinere Talente”, muzică populară, Paula Seling, Cezar Ouatu, Ioana Ignat și LoraSpectacolele muzicale vor reprezenta, și la această ediție a Zilelor Râmnicului, un element important, venind în întâmpinarea melomanilor de toate genurile. În contextul festiv al celei mai importante manifestări identitare a municipiului se desfășoară cea de-a 40-a ediție a Festivalului ”Tinere Talente”, care își propune, prin concertele susținute în zilele de 18, 19 și 20 mai la Filarmonica ”Ion Dumitrescu” sau la Galeria ”Artex”, să ofere o rampă de lansare tinerilor muzicieni din întreaga țară.

În alt registru, la Cinematograful ”Geo Saizescu”, în zilele de sâmbătă și duminică, 18-19 mai, cu începere de la ora 10.00, se desfășoară o nouă ediție, a XII-a, a Festivalului Național de Interpretare Muzicală pentru Copii și Tineret ”Flori de cântec românesc”, cu participarea unui număr impresionant de copii din mai multe județe. Iar pe scena din Scuarul Mircea cel Bătrân vor urca îndrăgiți soliști și interpreți de renume în mai multre genuri muzicale:

sâmbătă, 18 mai, de la ora 18.00 - Orchestra ”Rapsodia Vâlceană”, Cristina Udrea, Mioara Raica, Alin Pavelescu, Luminița Tănăsie, Rodica Nicolaescu, Ana Maria Iorga, Trupa de dans AS a Palatului Național al Copiilor București, Marius Zorilă și Lavinia Goste;

duminică, 19 mai, de la ora 18.15 - Corul ”Euphonia” al Filarmonicii ”Ion Dumitrescu”, Paula Seling și Cezar Ouatu,

iar luni, 20 mai, de la ora 20.00 – Ioana Ignat și Lora, la finalul acestor recitaluri, la ora 22.00, fiind programat și un spectaculos foc de artificii.

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic
©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics