Director: Silviu POPESCUVineri, 10 august 2018
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Local  
National  

Sondaj Activități filantropice la Parohia Valea Bisericii, OrleștiCu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, prin îndrumarea Sectorului social-filantropic al Arhiepiscopiei, în perioada Postului Adormirii Maicii Domnului, Parohia Valea Bisericii-Orlești din Protopopiatul Drăgășani desfășoară o serie de activități filantropice și duhovnicești.

Astfel, grupul catehetic de tineri ai parohiei, alături de voluntarii școlii de Vară „Sfântul Evanghelist Luca”, organizează în zilele de miercuri, după slujba Acatistului, vineri, după slujba Tainei Sfântului Maslu și sâmbătă, după Vecernie și cateheză, pe toată perioada Postului Adormirii Maicii Domnului colecte de alimente, rechizite școlare și jucării la Așezământul social-catehetic parohial. Prin dragostea și dăruirea membrilor Comitetului Parohial, cu grija părintelui Luca-Georgian Sîia, se împart daruri persoanelor aflate în evidența social-filantropică a parohiei.

„Este o mare bucurie să-i încurajăm și pe tinerii noștri implicați în proiectele parohiale anuale să o aibe ca model de viețuire pe Fecioara Maria, ocrotitoarea parohiei noastre, prin jertfă de iubire față de semeni, arătată ca și voluntari în activitățile comunității și prin înmulțirea rugăciunii, însoțită de recunoștință pentru toate, adresate lui Dumnezeu în cadrul participării la sfintele slujbe oficiate în  biserica noastră”, sunt cuvintele prin care părintele îi îndeamnă pe credincioși să fie implicați în viața parohiei.

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic
©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics