Director: Silviu POPESCULuni, 16 aprilie 2018
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Local  

Sondaj Țara Loviștei și drumurile sale„În cursul zilei de astăzi, 12 aprilie a.c., împreună cu directorul Direcției Tehnice, Ioan Tămaș, directorul Direcției Administrație Publică Locală, Bogdan Lăstun și șeful Serviciului Public Județean Salvamont – Vâlcea, Mircea Lera, ne-am deplasat în țara Loviștei pentru a vedea, încă o dată, drumul pe care Consiliul Județean Vâlcea urmează să-l preia de la CNAIR. Este vorba despre DN 7D, o arteră extrem de importantă pentru ceea ce va însemna dezvoltarea acestei zone a județului Vâlcea, una dintre cele mai frumoase din România.

Am discutat cu primarii lovișteni despre formalitățile de preluare și despre modul cum se vor derula investițiile pe acest drum, care sperăm să devină drum județean într-un timp cât mai scurt.

Preluarea și reabilitarea DN 7D nu va aduce doar vești bune pentru localnici, ci va contribui și la dezvoltarea zonei, care ar putea deveni una deosebit de atractivă pentru turiștii care vizitează acest colț de rai al județului nostru.” – Constantin Rădulescu, Președinte Consiliul Județean Vâlcea.

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic
©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics