Director: Silviu POPESCUMiercuri, 12 iunie 2019
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Economic  
Local  
National  

Sondaj

 Start de sezon estival la Ștrandul OstroveniLuni, 10 iunie, primarul Mircia Gutău și viceprimarii Carmen Preda și Eusebiu Vețeleanu au dat startul sezonului estival la ștrandul Ostroveni, prezentând, în acest context, ultimele facilități oferite vizitatorilor acestei baze de agrement. Printre acestea se numără un ansamblu modern și elegant de unități comerciale ce urmează a fi deschis în zilele următoare (ansamblu ce a înlocuit vechile și inesteticele chioșcuri existente până în sezonul precedent), edilul-șef apreciind efortul investitorului – firma Magic Tic-Tac SRL – care administrează mai multe spații din ștrand în regim de chirie.

Suplimentar acestor facilități, scăldatul în baza de agrement din Sudul municipiului este supravegheat permanent de un salvamar, este asigurată asistență medicală, iar pe lângă plajă și baia în cele două bazine cu apă dulce și cele două cu apă sărată, vizitatorii pot petrece timpul pe terasele din cadrul bazei, pot practica sporturile preferate pe unul din cele două terenuri de minifotbal sau pe terenul de tenis - toate prevăzute cu instalație de iluminat - sau la mesele de ping-pong și se pot plimba cu hidrobicicletele ori cu un catamaran pe lacul din imediata vecinătate.

Cu această ocazie, primarul Mircia Gutău a anunțat scutirile care sunt oferite de Municipalitate și în acest an, respectiv acces gratuit pentru pensionarii din Râmnicu Vâlcea, de luni până joi, sau intrare liberă după ora 18.00 în fiecare zi a săptămânii.

 

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic
©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics