Director: Silviu POPESCUMiercuri, 16 mai 2018
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Politic  
Local  
National  

SondajEditura Librex lansează cărțile din colecția Centenarului Marii Uniri la Râmnicu VâlceaEditura Librex vă invită joi, 17 mai 2018, orele 18.00, la Biblioteca Județeană „Antim Ivireanul” Vâlcea, la lansarea cărților din Colecția „Centenarul Marii Uniri” – un proiect editorial special al Editurii Librex în Anul Centenar.

La împlinirea unui secol de la Marea Unire din 1918, Editura Librex își propune să publice lucrări în care să se analizeze semnificația istorică a evenimentului. Dorind să aducă propria contribuție la marcarea evenimentului  - Centenarul Marii Uniri – Editura Librex lansează proiectul editorial “Colecția Centenarul Marii Uniri”.

Proiectul editorial constă în elaborarea și publicarea a 12 monografii cu personalitățile care au contribuit la confirmarea noastră ca stat român și la înfăptuirea Marii Uniri din 1918. Fiecărui personalități îi este consacrat un volum, accentul fiind pus pe contribuția adusă la realizarea Marii Uniri, dar și pe contribuția adusă constituirii de stat unitar român. Prima carte din colecția este „Mihai Viteazul, primul domnitor român care a realizat unirea țărilor Române, iar ultima lucrare îi este dedicată Regelui Ferdinand, Întregitorul.

În “Colecția Centenarul Marii Uniri” a Editurii Librex au apărut volumele: „Mihai Viteazul, „Mircea cel Bătrân, „Radu Negru Vodă, „Petru Cercel și „Regina Maria.

La evenimentul dedicat CENTENARULUI MARII UNIRI vor participa:

Cristian Moșneanu, Istoric

ștefan Dumitrache, Istoric și Director al Muzeului Curtea de Argeș

Ionuț Radu, Editor

 

Vă așteptăm cu mult drag la Bibliotecă!

 

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic
©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics