Director: Silviu POPESCULuni, 26 mai 2014
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Economic  
carrefour  
Politic  
Local  
International  
National  
Lifestyle  
Sănătate  
Actualitate  
Turism  
Jobs  
Utile  
Diverse  
IT & C  
Finante Publice  

Sondaj

Prima pagină
în format pdfProiectul „Adventure Park”  de la Voineasa a primit aviz  pentru finanțarea cu fonduri UEProiectul turistic ‘Adv­en­ture Park’ din stațiunea Voi­neasa, în valoare de peste 20 de milioane lei, a primit aviz favorabil pentru finanțare europeană, a declarat vineri pentru AGERPRES, vice­pre­șe­dintele Consiliului Județean Vâlcea, Bogdan Pistol.
‘Contractul de finanțare va fi semnat cel mai probabil în această vară’, a precizat Bogdan Pistol.
Investițiile cuprinse în acest proiect vor fi realizate prin POR 2007-2013, Axa Prioritară 5. Proiectul urmă­rește realizarea unui Alpine Coaster în zona Voineasa, a unei piste pentru kart-uri și trotinete, dar și achiziționarea a 20 de trotinete, 20 de kart-uri pentru copii și 20 de kart-uri pentru adulți. De asemenea, va fi amenajat un parc de a­ven­turi, așa cum sunt în Aus­tria sau Elveția, vor fi achi­zi­ționate echipamente de protecție, vor fi realizate tiro­li­e­ne, două covoare rulante cu sistem tubing și pârtie de schi, a menționat reprezentantul CJ.
În cadrul proiectului se mai au în vedere construirea unei clădiri administrative, a unui depozit pentru echipa­men­te și introducerea utili­tă­ți­lor.
‘Acest proiect reprezintă un nou pas, extrem de important, pentru turismul vâlcean. După ce va fi realizat, sta­ți­u­nea Voineasa va fi mult mai atractivă decât Valea Pra­ho­vei. Iarna va fi atractivă prin domeniul schiabil, iar în se­zonul cald prin Adventure Park’, a mai adăugat vice­pre­șe­dintele CJ Vâlcea..
Valoarea totală a proiectului ‘Adventure Park’ se ridică la 21.792.934,78 lei, contribuția locală fiind de 11 mi­li­oane lei.
AGERPRES / (AS - autor: Liviu Popescu

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic


©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics