Director: Silviu POPESCUJoi, 10 octombrie 2019
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Local  
National  
Agricultura  

Sondaj

Proiect pilot de educație digitală, în comuna RoeștiPe data de 9 octombrie, presedintele Consiliului Judetean Valcea, Constantin Radulescu a participat la inaugurarea unui proiect pilot de educație digitală, în comuna Roești.

Proiectul ”Educația digitală- o necesitate a învățământului românesc modern” cuprinde dotarea unui laborator digital complet cu tablete pentru fiecare elev, laptop și proiector.

Proiectul are ca scop îmbunătățirea performanței școlare la unele dintre cele mai dificile materii, matematică și informatică.

„Felicit conducerea Școalii Gimnaziale ” Ion C. Constantinescu ” din Roești pentru implicarea în procesul educațional, fiind singura școală din județul Vâlcea care a obținut un astfel de proiect”, a spus Constantin Radulescu.

În prezent, 50 de școli gimnaziale din mediul rural implementează la clasă predarea și evaluarea digitală, printre care și Roești.

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic
©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics