Director: Silviu POPESCUVineri, 23 august 2019
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Local  

Sondaj

 Primarul Mircia Gutău a inaugurat două lucrări complexe finalizate în zone limitrofe ale municipiuluiMiercuri, 21 august 2019, primarul Mircia Gutău și viceprimarii Carmen Preda și Eusebiu Vețeleanu au inaugurat două investiții complexe finalizate în zone limitrofe ale municipiului.

Prima dintre acestea constă în lucrări de stabilizare cu 280 de gabioane pe o lungime de 300 m pe intrarea Stăncioiului din Goranu, de-a lungul pârâului cu același nume, realizarea unui podeț din beton, precum și amenajarea a 100 m de drum în pantă abruptă – montare borduri, realizarea de rigolă carosată și betonare – și a 80 m de rigolă, toate având drept scop eliminarea problemelor cauzate de precipitațiile abundente și facilitarea accesului la proprietăți. Primarul Gutău a anunțat că în perioada următoare se are în vedere și asfaltarea drumului astfel stabilizat, dar și alte lucrări similare, menite să elimine problemele specifice acestei zone deluroase din Vestul municipiului.

Cea de-a doua lucrare inaugurată a fost aceea de realizare a unui canal colector din beton și de podețe de acces la proprietățile de pe strada Dumitru Zăgănescu din Copăcelu, investiție demarată, ca și precedenta, la solicitările locuitorilor care se confruntau, de zeci de ani, cu probleme serioase la fiecare ploaie. Primarul Mircia Gutău s-a arătat mulțumit de calitatea lucrărilor și a declarat că se află în fază avansată realizarea de canalizare pe străzile adiacente – Tică ștefănescu și Andrei Mureșanu – în demersul constant al Municipalității de a oferi condiții civilizate tuturor râmnicenilor, indiferent de zonele în care locuiesc.

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic
©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics