Director: Silviu POPESCUVineri, 8 noiembrie 2019
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Local  

Sondaj

 Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea și-a îndeplinit toate sarcinile legate de buna organizare a alegerilor prezidentialeCa urmare a unor postări apărute recent pe rețelele de socializare referitoare la afișarea în oraș a unui material informativ ce făcea referire la alegerile din data de 24 noiembrie (turul II al scrutinului prezidențial), pentru o cât mai bună informare a cetățenilor municipiului facem următoarele precizări:

Din motive de eficientizare, materialele informative aferente alegerilor prezidențiale din această lună au fost editate și listate atât pentru turul I, din data de 10 noiembrie, cât și pentru un eventual tur II, în data de 24 noiembrie, după care au fost distribuite salariaților primăriei cărora le-au fost repartizate diferite zone ale municipiului.

Dintr-o regretabilă eroare umană și într-o situație strict punctuală, în locul anunțului referitor la data de 10 noiembrie a fost pus cel aferent datei de 24 noiembrie. Această greșeală a fost remediată imediat după descoperirea ei prin afișarea anunțului corect.

La fel ca la fiecare proces electoral desfășurat până acum, Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea și-a îndeplinit și de data aceasta toate sarcinile legate de buna organizare din punct de vedere administrativ, implicând resurse materiale și umane importante. Dreptul la vot este cel mai important câștig al României de după 1989, iar eforturile făcute pentru ca acesta să poată fi exercitat reprezintă nu doar o obligație, ci o onoare pentru orice administrație. Suntem convinși că râmnicenii își vor exercita acest drept atât cu ocazia alegerilor prezidențiale de duminică, 10 noiembrie, cât și la celelalte scrutine care vor urma.

 

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic
©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics