Director: Silviu POPESCUJoi, 10 octombrie 2019
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Local  
National  
Agricultura  

Sondaj

 Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea demarează selecția comercianților pentru Târgul ”Decembrie Magic” 2019Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea va organiza în perioada 1 decembrie 2019 – 6 ianuarie 2020, în Scuarul Mircea cel Bătrân, o nouă ediție a Târgului ”Decembrie Magic”, în cadrul căruia se vor putea comercializa produse specifice sărbătorilor de iarnă în 28 de chioșcuri din lemn puse la dispoziție de administrația locală.

Procedura de selecție a comercianților, precum și modul de organizare a târgului au fost stabilite prin Regulamentul aprobat prin HCL nr. 297/2019, disponibil pentru consultare pe site-ul Primăriei Râmnicu Vâlcea la adresa www.primariavl.ro, perioada de înscriere a comercianților în procesul de selecție fiind 14.10.2019 – 10.11.2019. Înscrierea se face prin completarea cererii-tip și înregistrarea acesteia la registratura Primăriei municipiului, cerere ce trebuie însoțită de o serie de documente și informații printre care: certificat de înregistrare, certificat constatator, atestat de producător, după caz, documentul de înregistrare sanitar veterinar și pentru siguranța alimentelor, în cazul comercializării de produse agroalimentare, respectiv pentru activități de alimentație publică, fotografii și alte materiale de prezentare a produselor comercializate, experiențele anterioare la târguri similare (dacă este cazul).

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic
©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics