Director: Silviu POPESCUJoi, 12 octombrie 2017
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Local  
National  

Sondaj  Prelungirea celei de a doua sesiuni de depunere a cererilor de sprijin aferente schemei de ajutor de stat “Sprijin pentru prima împădurire și crearea de suprafețîmpăduriteAgenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează potențialii beneficiari că cea de a doua sesiune de depunere a Cererile de sprijin pentru accesarea Schemei de ajutor de stat „Sprijin pentru prima împădurire și crearea de suprafețe împădurite aferentă Măsurii 8 Investiții în dezvoltarea zonelor împădurite și îmbunătățirea viabilității pădurilor, Submăsura 8.1 „Împăduriri și crearea de suprafețe împădurite din cadrul PNDR 2014 2020, se prelungește până la data de 17 noiembrie 2017, ora 14.30.

Reamintim că alocarea financiară este de 50.000.000 euro, iar valoarea maximă a sprijinului public pentru un proiect acordat în baza schemei de ajutor de stat, care înglobează toate costurile standard aferente Primei 1, respective Primei 1și Primei 2, după caz, plătite pe durata de aplicare a contractului de finanțare, este de 7.000.000 euro.

Înainte de depunerea cererii de sprijin, solicitantul sprijinului trebuie să parcurgă etapele de identificare a suprafețelor care urmează a fi împădurite în IPA Online, de elaborare a proiectului tehnic de împădurire și de obținere a avizului pentru proiectul tehnic de la Garda Forestieră.

 

Director Executiv

Denisa Elena IACOB

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic


©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics