Director: Silviu POPESCUVineri, 19 mai 2017
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Economic  
Politic  
Local  
Sport  
National  
Agricultura  

Sondaj  Votează echipa României la Campionatul Mondial de Karate KyokushinSibiul devine, în 27-28 mai, capitala karate-ului mondial: peste 400 de sportivi de pe cinci continente se vor înfrunta pe tatamiurile din Sala Transilvania, la cea de-a cincea ediție a Campionatului Mondial de Kyokushin. Publicul este invitat să voteze primii opt favoriți din fiecare categorie, online, pe website-ul evenimentului: www.ifkworldtournament2017.ro.

Cea de-a cincea ediție a Campionatului Mondial de Karate Kyokushin înseamnă 409 luptători din 40 de țări, de pe cinci continente, reprezentând 69 de echipe din 14 organizații internaționale. Este pentru prima dată când juniorii (U21 și U18) concurează în aceeași ediție de campionat cu seniorii. Publicul român este invitat să susțină lotul României pe pagina web a evenimentului. Pot fi votați primii opt favoriți din cadrul fiecărei categorii.

Evenimentul va avea loc în perioada 27-28 mai 2017, la Sala Transilvania din Sibiu și este organizat de Clubul Sportiv Hirsch sub patronajul Federației Internaționale de Karate (IFK). În data de 27 mai, de la ora 10, va avea loc ceremonia oficială de deschidere, urmând apoi meciuri de calificare la toate categoriile. Durata primei runde a meciului este de 2 minute, în caz de egalitate fiind adăugată o rundă suplimentară. A doua zi, 28 mai, vor avea loc meciurile finale, în runde de 3 minute, iar de la ora 18 ceremonia de premiere. Meciurile de pe cele trei tatamiuri vor putea fi urmărite și live, online, pe www.ifkworldtournament2017.ro/live/

Kyokushin sau Kyokushinkay este un stil de karate de tip full-contact și knock-down fondat de Masutatsu Oyama, considerat cel mai dur și mai consistent stil de karate din lume, o oglindă fidelă a creatorului său. Kyokushinkai implică un antrenament dur, disciplină, o condiție fizică remarcabilă și dorința permanentă de autodepășire.

 „Este o onoare și un privilegiu să am posibilitatea de a organiza acest campionat, pentru prima dată în România, la mai bine de 50 de ani de la crearea Kyokushin-ului și la 30 de ani de la introducerea acestui stil de luptă în țara noastră. Cred că va fi o pagină remarcabilă în istoria Kyokushin-ului românesc”, a declarat Christian Hirsch, președintele Clubului Sportiv Transilvania Hirsch Dojo din Sibiu și reprezentantul IFK România.

Campionatul Mondial de Karate Kyokushin este o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu și de Consiliul Județean Sibiu, organizată de Clubul Sportiv Hirsch din Sibiu, cu sprijinul sponsorului principal: Auchan și a partenerilor de eveniment: Carrefour, Cona, Floradi, Carpatina, Restaurant New York, Culinarte și Transilvania Partners.

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic


©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics