Director: Silviu POPESCUVineri, 21 aprilie 2017
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Local  
National  
Sănătate  
Actualitate  
IT & C  
Retete  

Sondaj  Tenorul Teodor Ilincăi - vineri, la ICR LondraTenorul Teodor Ilincăi, ce evoluează în aceste zile pe scena Operei Regale Covent Garden din Londra în rolul Pinkerton din "Madama Butterfly", va fi vineri oaspetele Institutului Cultural Român din Londra, în cadrul unui eveniment în care muzica și conversația vor creiona un portret artistic al artistului.

Potrivit unui comunicat al ICR Londra, interlocutorii săi vor fi regizoarea Amy Lane și dirijorul și pianistul Paul Wynne Griffiths, împreună cu care muzicianul român va explora subiecte precum importanța anilor de formare, primele succese, rolurile proeminente și, bineînțeles, colaborarea cu Opera Regală britanică.

Alături de Teodor Ilincăi, la evenimentul desfășurat în sala de concerte a Institutului va participa și baritonul Gyula Nagy, membru al programului Jette Parker Young Artists al Operei Covent Garden, care va interpreta, împreună cu tenorul român, mai multe fragmente din opera "Madama Butterfly", printre care duetul Pinkerton-Sharpless, aria lui Pinkerton și "Addio fiorito asil".

Reprezentațiile cu "Madama Butterlfy" au loc la Covent Graden în perioada 13 — 25 aprilie, având-o în rolul principal pe soprana americană de origine portoricană Ana Maria Martínez, o obișnuită a marilor scene de operă ale lumii. Spectacolul este dirijat de italianul Renato Balsadonna, până de curând dirijor principal al Corurilor Operei Regale.

Teodor Ilincăi revine pe scena Operei Regale după două producții cu "Boema", în 2009 și 2013, și după un turneu în Japonia cu "Macbeth", în anul 2015.

 

Agerpres

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic


©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics