Director: Silviu POPESCUMarti, 14 noiembrie 2017
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Local  

Sondaj  Peste 2500 elevi de liceu instruiti de Crucea Rosie ValceaProiectul “Fii informat 2017” s-a finalizat cu un numar mare de elevi instruiti de catre filiala Valcea a Crucii Rosii Romane.

 Concret acest proiect, pe care l-a agreat si sprijinit an de an Directia Judeteana de Sport si Tineret Valcea, ajungand in 2007 la a patra editie, consta in deplasarea la liceele din judet a unei echipe formata din reprezentanti ai DJST Valcea si ai Crucii Rosii, acestia din urma realizand lectii demonstrative de prim ajutor.

Anul acesta echipa a ajuns la liceele din Dragasani, Babeni, Berbesti, Horezu, Calimanesti, Brezoi, Ladesti, Maciuca, Baile Govora si Baile Olanesti si din Ramnicu Valcea: “Energetic”, “Matei Basarab”, “Henry Coanda”, “Antim Ivireanul” si, prin eforturi proprii si destul de costisitoare, din cate am inteles, au efectuat manevre pe cele mai noi modele de manechini si dispositive de prim ajutor, pe care filiala le-a achizitionat recent.

Desi timp de trei saptamani, aproape zi de zi s-au realizat lectii si deplasari chiar de sute de kilometri, domnul Ion Cherăscu, directorul Crucii Roșii Vâlcea, a declarat: “Cu 2500 elevi participanti la lectiile noastre de prim ajutor incheiem, din pacate, proiectul "Fii informat!" editia 2017. Multumim mult DJST Valcea care a crezut si a sprijinit acest proiect de a parcurge licee din tot judetul pentru a face demonstratii utile in salvarea de vieti. Poate..cu mai mult sprijin..vom realiza mai multe! Poate la anul chiar vom reusi sa le parcurgem pe toate. Depinde de valceni, de firme si institutii, pentru ca nu avem posibilitatea de a realiza acest mare si frumos proiect singuri. Dupa cum stiti actiunile noastre se deruleaza din resurse proprii sau sprijinite de alte organizatii sau institutii, noi nefiind finantati de la bugetul de stat. Cursurile de prim ajutor, de igiena, de dezastre naturale constituie sursa noastra de finantare.”

Invitam valcenii sa parcurga si site-ul Crucii Rosii Valcea pentru a gasi imagini si mai multe detalii de la aceste instruiri: https://www.crucearosie-valcea.ro/category/fii-informat/.

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic


©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics