Director: Silviu POPESCUMarti, 14 noiembrie 2017
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Local  

Sondaj  Locuri de muncă sezonieră  în AGRICULTURĂ  - SPANIA - CAMPANIA 2018Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă prin serviciul de ocupare EURES Romania va organiza în perioda 13 – 14 decembrie 2017 la CRAIOVA, jud. DOLJ, selecția locurilor de muncă pentru sectorul agricol – cules căpșuni. Se oferă 800 locuri de muncă în Spania – firma SUREXPORT (400 de femei și 200 de cupluri) pentru munca sezonieră în agricultură (sunt solicitate persoane apte pentru munca la câmp, vârsta 18 – 50 ani), pentru recoltarea căpșunilor, campania 2018 (nu se solicită experiență).

Durata contractului de muncă este de aproximativ 3 luni, data estimată de angajare este 15 februarie 2018. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/ 39 ore pe săptămână împărțite în 6 zile, ziua 7 este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineții.

Salariul oferit este de 40,43 euro brut/zi, conform Convenției colective aplicabile plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuțiile datorate sunt de 2% impozit pe venit și 113 euro asigurare socială.

Cazarea este asigurată de angajator, iar muncitorul trebuie să plătească 1,6 euro/zi pentru cheltuieli. Muncitorul plătește primul transport de venire, iar firma plătește întoarcerea, cu condiția ca muncitorul să foloseasca mijlocul de transport oferit de firmă. Prețul primului drum se va recupera din primele salarii.

Dosarul pentru înregistrarea în baza de date va conține următoarele acte: cererea tip (se completează la sediul agenției), copie act identitate, adeverința medicală "apt pentru muncă".

Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES (Liviu Cochirlea) din cadrul AJOFM Vâlcea din strada Dacia, nr. 8, et. III, camera 302, tel 0350 419.715;0250 735.608.

 

IMPORTANT: LOCAțIA EXACTă A SELECȚIEI VA FI COMUNICATĂ PERSOANELOR PARTICIPANTE LA INTERVIU!!!

 

Ion Marius NAFLIU

DIRECTOR EXECUTIV

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Vâlcea

 

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic


©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics