Director: Silviu POPESCUVineri, 21 aprilie 2017
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Local  
National  
Sănătate  
Actualitate  
IT & C  
Retete  

Sondaj  Cod de inundații pe Olt, ninsori viscolite la muntePână astăzi, la ora 16:00, se vor afla sub Cod galben de inundații râurile din bazinele hidrografice: Olt (afluenții aferenți sectorului aval Călimănești) din județele Gorj, Vâlcea, Argeș, Olt și Dolj, Vedea din județele Argeș, Olt și Teleorman, Argeș (bazin superior și afluenți bazin mijlociu și inferior) — județele Argeș, Dâmbovița, Giurgiu, Teleorman și Ilfov, Ialomița (bazin superior și mijlociu), Prahova — județele: Dâmbovița, Prahova și Ialomița.

Meteorologii au prelungit, miercuri după-amiază, avertizările Cod galben și Cod portocaliu de precipitații abundente și vânt puternic în majoritatea regiunilor până vineri, la ora 14:00.

In Vâlcea, în zonele montane a nins și a viscolit puternic. Sapte adulți și doi copii au rămas alaltăieri blocați de viscol în unul din refugiile de la Ursu-Ursulețul, ignorând avertismentele meteo. Sub comanda ISU Valcea actiune rapida de recuperate a turistilor doljeni . La acțiune au participat S.V.S. U . Vaideeni, Salvamont Valcea, cu 3 autoturisme de teren si 5 persoane.

La ora 10, 30 , 5 din turiști au ajuns la Primăria Vaideeni, ceilalți fiind în mașini pe drum, operațiunea derulându-se fără probleme deosebite.

C..R. 

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic


©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics