Director: Silviu POPESCUVineri, 21 aprilie 2017
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Local  
National  
Sănătate  
Actualitate  
IT & C  
Retete  

Sondaj  Aproape 800 de consumatori vâlceni au rămas ieri fără energie electricăPeste 700 de consumatori casnici din județul Vâlcea erau nealimentați cu energie electrică joi dimineața, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vâlcea, Cătălin Popescu.

"Potrivit ultimei informări primite de la distribuitorul de energie electrică, la ora 6,00 în județul Vâlcea nu erau alimentați cu energie electrică 783 de consumatori casnici din patru localități din zona de munte. În teren sunt mai multe echipe ale distribuitorului de energie, care acționează pentru remedierea defecțiunilor", a precizat Cătălin Popescu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ)Vâlcea, Gabriel Popescu, pe drumurile din județul Vâlcea se circulă fără probleme.

"A fost lapoviță în cursul nopții, dar nu sunt probleme pe drumuri. Carosabilul este negru", a spus reprezentantul IPJ.

Pentru zona montană a județului Vâlcea a fost în vigoare miercuri o avertizare Cod portocaliu de precipitații însemnate cantitativ (ploi și ninsori) și vânt, iar pentru aceeași zonă este în vigoare joi o avertizare Cod galben de precipitații.

 

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic


©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics