Director: Silviu POPESCUMiercuri, 11 ianuarie 2017
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Economic  
Politic  
Local  
International  
National  
Sănătate  
IT & C  
Retete  

Sondaj  Proiecte noi la Păușești-MăglașiÎn 2017, primarul comunei Păușești-Măglași, Alexandru Dediu, vrea să implementeze o serie de proiecte. Astfel, s-a încheiat contractul cu firma care a câștigat licitația privind executarea unor lucrări de construire a unor trotuare de o parte și de cealaltă a drumului național care traversează localitatea Păușești-Măglași.

Acestea se vor construi de la hotarul cu comuna Vlădești, până la hotarul cu orașul Băile Olănești. O altă investiției constă în extinderea alimentării cu apă pe o lungime de un kilometru în satul Coasta. O altă prioritate a primarului Alexandru Dediu este construirea unui pod în satul Pietrari, pod care face legătura drumului național cu satul Pietrari și satele situate pe malul drept al râului Olănești din comuna Vlădești.

De asemenea, prin Compania Națională de Investiții, se va moderniza Căminul Cultural din centrul localității Păușești-Măglași. Totodată, se vor reabilita cinci punți peste râul Olănești. Primarul Alexandru Dediu mai are în vedere implementarea unui proiect ce are în vedere reabilitarea și asfaltarea a cinci kilometri de drumuri de interes local. Proiectul este întocmit și urmează să fie depus la Ministerul Dezvoltării.

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic


©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics