Director: Silviu POPESCUVineri, 21 aprilie 2017
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Local  
National  
Sănătate  
Actualitate  
IT & C  
Retete  

Sondaj  Ziua Porților Deschise la Centrul ”Panait Donici”Centrul de Instruire pentru Geniu, EOD și Apărare CBRN ,,Panait Donici” organizează în perioada 21-23.04.2017 o serie de manifestări dedicate sărbătoririi Zilei Forțelor Terestre - 23 aprilie 2017.

În data de 21 aprilie 2017, începând cu ora 10.00, la sediul unității militare se va desfășura „ZIUA PORȚILOR DESCHISE”.

În data de 23 aprilie 2017, între orele 10.00-13.00, în centrul comercial River Plaza Mall va avea loc o prezentare de tehnică și echipamente militare.

Activitățile vor cuprinde o serie de exerciții interactive demonstrative specifice, exerciții de dresaj canin, precum și ateliere de lucru cu prezentare de tehnică.

La eveniment sunt invitați să participe, alături de personalul unității, reprezentanți ai organizațiilor sociale și culturale din Râmnicu Vâlcea, veterani de război și cadre militare în rezervă și în retragere.

Jurnaliștii interesați sunt așteptați, joi, 20 aprilie 2017 între orele 10.30-11.00, la sediul unității din bulevardul Tudor Vladimirescu nr. 31.

Informațiile ne-au fost oferite de Lt. Mihai-Alexandru Radu, ofițer de informare și relații publice.

De asemenea, tot duminică, 23 aprilie, începând cu ora 10,00, la Capela militară  a Centrului de Instruire pentru Geniu, EOD și Apărare CBRN ,,Panait Donici” Râmnicu Vâlcea va fi oficiată o slujbă religioasă de comemorare a Sf. Mucenic Gheorghe, purtătorul de biruință - patronul spiritual al Forțelor Terestre Române.

Organizator: Centrul de Instruire pentru Geniu, EOD și Apărare CBRN ,,Panait Donici” Râmnicu Vâlcea.

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic


©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics