Director: Silviu POPESCUMiercuri, 11 ianuarie 2017
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Economic  
Politic  
Local  
International  
National  
Sănătate  
IT & C  
Retete  

Sondaj  Yahoo își schimbă numeleActivele Yahoo care vor rămâne după fuziunea cu Verizon se vor numi Altaba. Actualul director general Marissa Mayer nu va face parte din consiliul de administrație, a anunțat compania luni după-amiază, potrivit News.ro.

Noua companie, care va include o participație de 15% la Alibaba Group și de 35,5% la Yahoo Japan, fonduri în numerar și alte câteva active, are nevoie de doar cinci membri în consiliul de administrație.

Marissa Mayer și co-fondatorul Yahoo David Filo nu se vor afla printre aceștia, se arată în documentele depuse de Yahoo la Comisia americană pentru bursă și valori mobiliare (SEC).

Persoanele care au rămas în board sunt Tor Braham, Eric Brandt, Catherine Friedman, Thomas McInerney și Jeffrey Smith, iar Brandt a rămas președinte al board-ului, începând de luni, 9 ianuarie.

Verizon a convenit în iulie 2016 să compere activele de bază ale Yahoo pentru 4,8 miliarde de dolari, dar dezvăluirile recente despre conturile piratate ale Yahoo au pus acordul sub semnul întrebării, fiind posibile modificări. Activele respective includ serviciile de publicitate, email și media.

Digi24.ro

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic


©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics