Director: Silviu POPESCUVineri, 23 februarie 2018
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Politic  
Local  

Sondaj  Persoană bănuită de furt calificat, identificată de polițiștiPolițiștii Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea -Biroul de Investigații Criminale au reușit identificarea unui bărbat de 30 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat, faptă comisă la data de 19 februarie.

La data de 21 februarie a.c., în doar 40 de ore de la comiterea faptei, polițiștii au identificat un bărbat din municipiul Rm. Vâlcea, bănuit că ar fi sustras un detector radar dintr-un autoturism, ce se afla parcat pe strada Timiș din municipiul Râmnicu Vâlcea.

În fapt, la data de 19 februarie, polițiștii au fost sesizați cu privire la sustragerea unui detector radar dintr-un autoturism, din municipiul Râmnicu Vâlcea. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate. A fost deschis un dosar penal pe numele bărbatului și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic


©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics