Director: Silviu POPESCUMiercuri, 11 ianuarie 2017
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Economic  
Politic  
Local  
International  
National  
Sănătate  
IT & C  
Retete  

Sondaj





















  Cele mai bune trufe de casă fără zahăr 



Ingrediente

450 g cremă de brânză, moale

120 g ciocolată amăruie, topită (sau 25 g pudră de cacao)

3 linguri îndulcitor artificial pudră (mai mult sau mai puțin, după gust)

câteva picături de stevia (îndulcitor lichid)

1 praf de sare

1 linguriță esență de vanilie

Pentru topping

40 g cacao pudră

65 g fulgi de cocos

65 g nuci sau alune mărunțite fin

 

Mod de preparare

Combini crema de brânză cu ciocolata topită (sau cacaua), îndulcitorul sub formă de pudră, stefia lichidă (dacă folosești), sarea și esența de vanilie. Amesteci cu mixerul sau într-un blender, până la omogenizare. Folosești o lingură, împarți compoziția în cantități egale și le dai forma unor biluțe. Dai trufele prin cacao, fulgi de cocos sau nuci ori alune mărunțite. Așezi bomboanele pe un platou cu hârtie de copt și le dai la frigider până când se întăresc.

clickpoftabuna.ro   

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic










©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics