Director: Silviu POPESCUVineri, 21 aprilie 2017
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Local  
National  
Sănătate  
Actualitate  
IT & C  
Retete  

Sondaj Recidivist închis pentru furtul a cel puțin 20 de arboriPolițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Vâlcea au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Bălcești, pe numele unui tânăr, de 26 de ani, condamnat la pedeapsa închisorii de 11 luni, pentru tăierea fără drept și furt de arbori.

La data de 18 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției Bălcești l-au depistat pe B.A., de 26 de ani, din orașul Bălcești, care a fost condamnat la pedeapsa închisorii de 11 luni, pentru tăierea fără drept și furt de arbori.

În fapt, la data de 12 ianuarie 2016, tânărul în cauză a fost depistat în timp ce sustrăgea arbori de pe terenul cu vegetație forestieră, situat în zona satului Benești, U.P. II Zătreni.

Din cercetări a reieșit că B.A. a tăiat fără drept cu un motoferestrău, 18 arbori, specia cer, din pădurea menționată, de pe un teren care nu îi aparținea, pe care ulterior i-a transportat la domiciliu cu un atelaj hipo.

Tânărul era recidivist, fiind condamnat pentru fapte similare săvârșite în cursul anului 2015, iar în prezent este încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranță Mioveni.

           

 

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic


©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics