Director: Silviu POPESCUJoi, 11 octombrie 2018
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Economic  
Local  
International  

Sondaj Pe 19 octombrie

AJOFM Vâlcea organizează Bursa locurilor de muncă pentru absolvențiVineri, 19 octombrie 2018, începând cu ora 9:00, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Vâlcea va organiza Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți la sediul Centrului Regional de Formare Profesională a Adulților Vâlcea din Râmnicu Vâlcea, str. Calea lui Traian, nr.98, județul Vâlcea.

Absolvenții unei forme de învățământ, promoția 2018, care încă nu și-au găsit un loc de muncă au șansa de a intra pe piața muncii, la Bursa locurilor de muncă destinată lor.

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți reprezintă o oportunitate pentru toți solicitanții de locuri de muncă interesați în a cunoaște mai bine piața muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă, conform pregătirii lor profesionale, sau să se (re)orienteze profesional spre ocupații cu posibilități mai mari de angajare pe termen mediu și lung.

Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creșterea gradului de ocupare pentru absolvenți, nefiind excluse alte categorii de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condițiile unei concurențe loiale, transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea.

Angajatorii care dețin locuri de muncă disponibile pentru absolvenții instituțiilor de învățământ se pot adresa institutiei noastre deoarece, potrivit prevederilor Legii nr.76/2002, beneficiază de subvenții de 2.250 de lei/lunar/persoană, la încadrarea în muncă pe durată nedeterminată a acestor persoane.

De asemenea, reamintim că absolvenții care se angajează cu normă întreagă în perioada în care sunt înregistrați la AJOFM Vâlcea, pot beneficia sprijin financiar oferit în condițiile Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă.

La Bursă sunt așteptați și angajatori care vor oferi locuri de muncă pentru ucenici.

Oferta locurilor de muncă va fi completată și cu locurile de muncă vacante din Uniunea Europeană/Spațiul Economic European.

Angajatorii din județul Vâlcea care doresc să participe la acest eveniment trebuie să depună ofertele de locuri de muncă vacante la sediul ALOFM Rm. Vâlcea, str. Dacia, nr. 8, etajul III.

 

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic
©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics