Director: Silviu POPESCUMiercuri, 15 mai 2019
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Local  
National  

Sondaj

 Ministerul Finanțelor a atras, luni, 424 de milioane de lei de la bănci, la un randament de 4,46% pe anMinisterul Finanțelor Publice (MFP) a împrumutat, luni, 424 de milioane de lei de la bănci, printr-o emisiune de obligațiuni de stat tip benchmark cu o maturitate reziduală de 61 de luni, la un randament mediu de 4,46% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Națională a României (BNR).

Valoarea nominală a emisiunii de luni a fost de 500 de milioane de lei, iar băncile au subscris 672,5 milioane de lei.

Marți este programată o licitație suplimentară prin care statul vrea să atragă încă 75 de milioane de lei la randamentul stabilit luni.

Ministerul Finanțelor Publice (MFP) a planificat în mai 2019 împrumuturi de la băncile comerciale de 4,08 miliarde de lei, din care 400 de milioane de lei printr-o emisiune de certificate de trezorerie cu discont și 3,2 miliarde de lei prin redeschiderea unor emisiuni de obligațiuni de stat, la care se poate adăuga suma de 480 de milioane de lei prin sesiuni suplimentare de oferte necompetitive, aferente licitațiilor de obligațiuni.

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic
©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics