Director: Silviu POPESCUVineri, 10 august 2018
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Local  
National  

Sondaj Din nou trupa de actori păpușari a Teatrului Anton Pann pe scena

Festivalului Internațional de Teatru pentru copii “Cărăbuș”- Brăila 2018Timp de 2 zile, în perioada 11-12 august, trupa de actori păpușari a Teatrului Anton Pann va participa la cea de-a V–a ediție a Festivalului Internațional de Teatru pentru copii “Cărăbuș”- Brăila 2018. Ei vor prezenta în aceste două zile “Rățușca cea urâtă”, spectacol a cărui premieră a avut loc în stagiunea 2017-2018.

          La această ediție, pe lângă participarea Teatrul „Anton Pann” din Ramnicu Valcea, și-au anunțat prezența: „Teatrul pentru toti” de la Pitesti, Teatrul de papusi „Guliver” din Galati, Teatrul pentru Copii si Tineret „Vasilache”, din Botosani.  Din Republica Moldova sunt invitate: Teatrul Municipal de Păpuși „Guguță” din Chișinău si Teatrul Republican Muzical Dramatic „B.P.Hasdeu” din Cahul.

          Povestea scrisă de Hans Christian Andersen, scenariul, regia și scenografia  semnate Valentin Ligi, este despre un pui de lebădă care a ieșit din ou într-un loc nepotrivit și pentru că nu semăna cu ceilalți, a fost considerat urât. Din nefericire, în societate suntem etichetați și după fizic, după cum arătăm, iar dacă nu semănăm cu ceilalți, suntem excluși. Oare rățușca noastră va reuși să-și găsească locul în mica ei lume? A fi diferit nu înseamnă a fi urât. Ba chiar dimpotrivă

          Viorica Stamate, Mioara Dospina, Felicia ștefan, Marinela Tătaru și Cristian Bulagea, actorii păpușari din acest spectacol, îndrumați de către Dorel Perpelea, cel care semnează regia tehnică, vor face tot posibilul ca povestea spusă de ei să capteze atenția, să aducă aceea bucurie și ropote de aplauze din partea celor mici și nu numai. Le dorim mult succes și-i așteptăm cu drag acasă pentru definitivarea unor spectacole care vor  fi în premieră pe scena Teatrului Anton Pann.

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic
©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics