Director: Silviu POPESCUJoi, 11 octombrie 2018
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Economic  
Local  
International  

Sondaj ANAF a actualizat Ghidul caselor de marcatAgenția Națională de Administrare Fiscală a actualizat, pe site-ul instituției, "Ghidul cu privire la înregistrarea informațiilor privind aparatele de marcat electronice fiscale, precum și la emiterea Certificatului de atribuire a numărului unic de identificare – în etapa preoperaționalizare Registru".

Acest ghid este publicat pe site-ul Agenției la secțiunile:

a) Asistențã contribuabili, rubrica ,,Ghiduri curente,”

b) Servicii on-line, rubrica ,,Aparate electronice de marcat fiscale,”

Ghidul a fost completat prin introducerea unui subcapitol unde se regăsește exemplificată modalitatea de accesare a serviciului Spațiul Privat Virtual pentru transmiterea Formularului C801, din cadrul secțiunii Depunere Declarații.

De asemenea, au fost introduse clarificări privind fiscalizarea aparatelor de marcat electronice fiscale precum și precizări referitoare la aparatele de marcat electronice fiscale adaptate.

Reamintim că documentele necesare solicitării și atribuirii numărului unic de identificare a aparatelor de marcat electronice pot fi depuse online prin intermediul Spațiului Privat Virtual.

Dacă se utilizează această facilitate oferită de ANAF, în colaborare cu Centrul Național pentru Informații Financiare din cadrul MFP, operatorii economici pot obține certificatul în cel mult trei minute.

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic
©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics