Director: Silviu POPESCUMiercuri, 14 august 2019
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Local  

Sondaj

 S-a semnat contractul de modernizare a drumului care leagă comunele Olanu, Drăgoești, Galicea și BudeștiDrumul de aproape 38,54 km, care pleacă din Budești, din DN7, trece prin Galicea, Olanu, Drăgoești și iese la Câmpu Mare (DJ678), va fi reabilitat cu aproximativ 23 de milioane de euro în cadrul Programului Operațional Regional (POR)

Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a semnat luni 12 august contractul de execuție lucrări de modernizare și asfaltare a drumului județean DJ678, drum care pleacă din Budești și merge până la Câmpu Mare în județul Olt.

“Am semnat azi un contract foarte important pentru județul Vâlcea. Încă un drum al județului intră în modernizare după câteva zeci de ani în care nu s-a mai făcut o modernizare completă. Este un drum, pe cât de lung, pe atât de important și complicat, ca și proiectare și execuție. Am semnat un contract în valoare de 107.249.380,27 lei ron, aproximativ 23 de milioane de euro. Acești bani vor fi investiți în județul Vâlcea pe parcursul a trei ani. Este un drum de aproape 38,54 km, care pleacă din Budești, din DN7, trece prin Galicea, Olanu, Drăgoești și iese la Câmpu Mare. Pe lângă asfaltarea pe toată lungimea drumului, vom face consolidări la cele 23 de poduri, care există pe traseu, dar vom amenaja și aproape 2.000 de podețe către gospodării. Evident că se vor face și amenajări ale intersecțiilor, precum și amenajări de trotuare. De altfel, vor fi amenajate și 35 de stații de transport public în cadrul acestui proiect, precum și rigole și tot ce înseamnă dispozitive de scurgere a apelor pluviale, dar și sisteme moderne de semnalizare rutieră. Cu voia lui Dumnezeu și cu ajutorul oamenilor, astăzi, alături de reprezentanții constructorului, am semnat acest contract de aproape 23 de milioane de euro. Am economisit aproape 5 milioane de euro în urma desfășurării licitației, bani pe care îi vom solicita, alături de alte economii pe care le-am făcut în cadrul Programului Operațional Regional (POR), pentru DJ646. Sunt foarte fericit, dar în același timp sunt recunoscător vâlcenilor care mi-au acordat încredere și îi mulțumesc bunului Dumnezeu pentru că am avut onoarea să trăiesc aceste clipe. În calitate de președinte al Consiliului Județean Vâlcea, îmi fac datoria față de oameni”, a declarat Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea.

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic
©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics