Director: Silviu POPESCULuni, 15 aprilie 2019
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Local  
National  
Agricultura  
Mica publicitate  

Sondaj

 Românii se pot înscrie, începând de vineri, în programele Rabla Clasic și Rabla PlusRomânii se pot înscrie, începând de vineri, în programele Rabla Clasic și Rabla Plus, edițiile 2019, bugetul alocat pentru acest an fiind de 320 de milioane de lei.

"Le spun tuturor românilor că de vineri, din data de 12 (aprilie, n.r.), se pot deja înscrie în Programele Rabla Clasic și Rabla Plus. Le doresc succes să-și cumpere o mașină nouă. Îmi doresc așa cum am făcut și anul trecut să reușim cu ajutorul Guvernului să dublăm suma pe care acum o avem înscrisă în buget, de 320 milioane lei pentru circa 35.000 de prime de casare. Îmi doresc foarte mult ca programul pe care azi îl lansăm să se dovedească și în această ediție a fi unul iubit de români și care să poată să aducă un plus din toate punctele de vedere pentru noi toți", a declarat, miercuri, la Titu, ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu.

Prima de casare va rămâne și anul aceste de 6.500 lei, la care se poate acumula în funcție de motoare, un ecobonus de 1.000 de lei, sau de 1.700 lei pentru cele hibrid. Totodată, se va menține ecobonusul de 10.000 de euro pentru achiziționarea unei mașini nepoluante, 100% la sută electrice.

Programele ar fi trebuit să demareze pe 5 aprilie, însă lansarea lor a fost amânată deoarece s-a decis scoaterea ITP din ghidul de finanțare.

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic
©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics