Director: Silviu POPESCUVineri, 8 noiembrie 2019
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Local  

Sondaj

 Pregătiri pentru sezonul rece: a fost adoptat Planul de acțiuni pentru iarna 2019 – 2020În ședința Consiliului Local de la finele lunii octombrie a fost aprobat ”Programul de pregătire și acțiune operativă pentru iarna 2019 – 2020” ce va fi aplicat la nivelul municipiului Râmnicu Vâlcea de către SC Piețe Prest SA.

Conform acestui document, s-au stabilit o serie de măsuri printre care formarea stocurilor necesare (2.000 tone de sare industrială - calculate pentru intervenția pe 12.070 mii mp de carosabil și trotuare, 10 tone de clorură de calciu – utilizate pentru combaterea poleiului și înghețului, precum și carburanți, materiale și piese de schimb pentru mașini și utilaje), constituirea celor 3 depozite mari de material antiderapant (sub podul Goranu – Maternitate, sub Pasajul ”Tudor Vladmirescu” și la Coloana Auto a DADP), amplasamentele celor 44 de depozite cu capacitatea de 1 mc de material antiderapant, situate la intersecții, pe străzile în pantă și în vecinătatea podurilor și pasajelor, echipele de intervenție sau lista cu cele 28 de utilaje pregătite să iasă pe străzi în caz de îngheț, ninsori sau căderi de arbori.

În acest sens, Piețe Prest va dispune pentru acest sezon rece de 6 autospeciale, 8 autoutilitare, 5 tractoare cu remorcă, un buldoexcavator și o automăturătoare, la care se adaugă 7 utilaje preluate, pe timpul iernii, de la Direcția Administrarea Domeniului Public, respectiv un autovehicul special, 3 autobasculante și 3 buldoexcavatoare.

Totodată, s-a stabilit ca Dispeceratul central al acțiunilor împotriva efectelor negative ale iernii să fie pe Splaiul Independenței – Zăvoi, cu program de lucru permanent și apelabil la telefonul 0350-808088.

 

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic
©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics