Director: Silviu POPESCUMiercuri, 14 august 2019
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Local  

Sondaj

 Astăzi, 14 august, începând cu ora 11, la sediul Bibliotecii județene “Antim Ivireanul”

Biroului Teritorial Pitești al instituției Avocatul Poporului acordă audiențeAducem la cunoștință cetățenilor interesați faptul că miercuri 14.08.2019, începând cu ora 11, la sediul Bibliotecii județene “Antim Ivireanul” din municipiul Râmnicu Vâlcea reprezentanții Biroului Teritorial Pitești al instituției Avocatul Poporului acordă audiențe.

Informații se pot obține la telefonul biroului nostru: 0248 211 101, prin e-mail: avpargesâavp.ro, la sediul Centrului Europe Direct din cadrul Bibliotecii Județene Vâlcea sau la telefonul: 0350 424 540.

Recomandăm cetăățenilor care vin în audiență să se prezinte cu petiții în care să prezinte problemele pe care le întâmpină la autoritățile publice precum și copii ale documentelor doveditoare.

Petițiile adresate instituției Avocatul Poporului trebuie să se facă în scris și să indice numele și domiciliul persoanei fizice lezate în drepturile și libertățile acesteia, drepturile și libertățile încălcate, precum și autoritatea administrativă ori funcționarul public în cauză. Petiționarul trebuie să dovedească întârzierea sau refuzul administrației publice de a soluționa legal petiția.

Nu pot fi luate în considerare petițiile anonime, iar petițiile îndreptate împotriva încălcării drepturilor și libertăților persoanelor fizice prin acte sau fapte ale autorității administrației publice se adresează instituției Avocatul Poporului nu mai târziu de un an de la data la care aceste încălcări s-au produs ori de la data la care persoana în cauză a luat cunoștință de ele.

Petițiile adresate instituției Avocatul Poporului sunt scutite de taxa de timbru.

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic
©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics