Director: Silviu POPESCUMiercuri, 14 august 2019
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Local  

Sondaj

 Ajutoare de urgență de la Guvernul României pentru 10 beneficiari din județul VâlceaReprezentanții Instituției Prefectului Județul Vâlcea informează asupra faptului că în Monitorul Oficial nr.667 din 09.08.2019, a fost publicată Hotărârea de Guvern nr.566 din 08 august 2019, emisă în vederea acordării unor ajutoare de urgență unui număr total de 280 familii și persoane singure, în valoare totală de 973.700 lei.

Printre cei care beneficiază de prevederile Hotărârii se află și 10 beneficiari din județul Vâlcea, care se afla în situații de necesitate ori deosebite cauzate de incendii, inundații și fenomene meteorologice severe, probleme grave de sănătate ori alte cauze care pot duce la riscul de excluziune socială.

Dintre aceștia, doi beneficiari vor fi sprijiniți cu suma totală de 12.000 lei, în vederea ameliorării situației socio-materiale, ca urmare a situației de necesitate cauzate de incendii care au afectat atât locuințele, anexele gospodărești, cât și bunurile de folosință îndelungată, motiv pentru care se află în imposibilitatea ca din veniturile proprii să-și poată repara locuința.

Ceilalți opt beneficiari din județul Vâlcea vor fi sprijiniți cu suma totală de 31.000 lei, de către Guvernul României, ca urmare a situațiilor deosebite cauzate de probleme grave de sănătate, ori alte cauze care pot conduce la riscul de excluziune socială.

Ajutoarele acordate de către Guvernul României, beneficiarilor din județul Vâlcea, se ridică la suma totală de 43.000 lei, aceasta fiind justificată în urma efectuării anchetelor sociale de către Agenția Județeană de Plăți și Inspecție Socială, având la bază prevederile art.37-40 din Normele metodologice de aplicare a prevederilor Legii nr.416/2001, privind venitul minim garantat, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr.50/2011, cu modificările și completările ulterioare.

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic
©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics