Director: Silviu POPESCUMiercuri, 16 mai 2018
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Politic  
Local  
National  

Sondaj Zile pline de distracție toată luna mai, la Shopping City Râmnicu Vâlcea
Accesul la activitățile organizate în centrul comercial este gratuit pentru vizitatori 

Până la finalul lunii mai, Shopping City Râmnicu Vâlcea se transformă în destinația preferată a pasionaților de evenimente. Activități distractive și interactive, destinate atât copiilor cât și adulților, vor fi organizate în centrul comercial, iar accesul vizitatorilor este gratuit.

Pe 16 mai, începând cu ora 18:30, se dă startul evenimentului Mișcare pentru fiecare”, în cadrul căruia vizitatorii centrului comercial pot afla cele mai bune sfaturi pentru un stil de viață sănătos de la expertul în fitness și nutriție, Cristian Margarit.

Mai mult, de la 19:30, pasionații de sport sunt invitați de antrenorii Sportify la o oră de BOSU. Prin acest antrenament cardio care are la bază mișcările clasice de aerobic, executate pe o sfera de 65 cm, vizitatorii vor avea șansa să își tonifieze întreaga musculatură, printr-o sesiune de sport distractivă și eficientă.

 

Evenimentul Mișcare pentru fiecare” se va desfășura în Shopping City Râmnicu Vâlcea în fiecare miercuri, respectiv pe 16, 23 și 30 mai. Fiecare antrenament aduce o serie de surprize pentru participanți, iar la finalul celor 3 săptămâni, în urma unei tombole, un pasionat de sport va fi desemnat câștigătorul marelui premiu al evenimentului, o vacanță oferită de centrul comercial, în parteneriat cu TUI TravelCenter.

Pe 17 mai, un eveniment destinat copiilor va anima atmosfera din centrul comercial. Începând cu ora 18:00, cei mici sunt așteptați în Shopping City Râmnicu Vâlcea pentru a asculta povestea Ziua în care a fugit somnul”, interpretată de Valentina Zaharia, actriță la Teatrul Național București. Mai mult, copiii vor avea parte de o serie de suprize, iar de la ora 19:00, cei mici pot participa la sesiuni de desen și alte activități distractive, special pregătite de organizatori.

Povești pentru copii vor fi interpretate în centrul comercial în fiecare joi din luna mai, de personalități diferite din lumea teatrului. Astfel, cei mici sunt așteptați în Shopping City Râmnicu Vâlcea la evenimentul Povestea săptămânii atât pe 17 mai, cât și pe 24 și 31 mai, pentru a asculta cele mai frumoase narațiuni, în cadrul unui eveniment educativ și distractiv.

Surprizele nu se opresc aici pentru vizitatorii Shopping City Râmnicu Vâlcea. În fiecare luni, respectiv pe pe 21 și 28 mai, consumatorii de cafea își pot începe săptămâna într-un mod inedit. La InfoPoint, între orele 10:00 și 18:00, clienții își pot personaliza orice cafea cu spumă achiziționată  din centrul comercial cu o imagine sau un text la alegere, conform preferințelor lor.

Toți vizitatorii Shopping City Râmnicu Vâlcea sunt invitați să participe la evenimentele organizate în centrul comercial. Mai multe detalii despre activitățile care se vor desfășura în locație sunt disponibile pe https:// shoppingcityramnicuvalcea.ro și pe pagina de Facebookhttps://www.facebook.com/ shoppingcityramnicuvalcea/.

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic
©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics