Director: Silviu POPESCUMiercuri, 13 iunie 2018
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Local  

Sondaj  Persoană dispărută, identificată în scurt timp de polițiștiPolițiștii Secției 9 Pietrari au efectuat investigații în cazul unei femei dispărute de la domiciliu, aceasta fiind găsită în scurt timp și redată familiei.

La data de 11 iunie a.c., polițiștii au efectuat verificări pentru găsirea unei bătrâne de 89 de ani, din comuna Păușești-Otăsău, aceasta fiind depistată în câteva ore, în siguranță și condusă la domiciliu. În fapt, în după-amiaza zilei de ieri, polițiștii au fost sesizați de un bărbat din comuna Ionești, cu privire la faptul  că, în urmă cu o zi, mama sa  a plecat voluntar de la domiciliul său, din comuna Păușești-Otăsău, pentru a verifica un teren din apropiere, dar nu a mai revenit acasă. Verificările au fost demarcate imediat, iar în cursul serii, femeia a fost depistată, pe un câmp, la câțiva kilometri de casă, constatându-se că nu a fost victima vreunei infracțiuni. Femeia a fost redată familiei.

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic
©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics