Director: Silviu POPESCUVineri, 23 februarie 2018
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Politic  
Local  

Sondaj  Persoană bănuită de furt calificat, reținută de polițiști și arestată preventiv de către instanța de judecatăPolițiștii Serviciului Investigații Criminale au reținut un tânăr de 29 ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat, punerea în circulație sau conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 20 februarie a.c., polițiștii au reținut un tânăr, bănuit că ar fi sustras un autoturism din Râmnicu Vâlcea. În fapt, persoana bănuită ar fi pătruns în noaptea de 14 februarie într-o locuință din municipiul Rm. Vâlcea, de unde a sustras cheia de contact a unui autoturism, parcat pe stradă, în fața locuinței. Prejudiciul produs se ridică la peste 20.000 de euro. În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au reușit depistarea tânărului și reținerea acestuia, precum și a autoturismului sustras, care avea aplicate alte plăcuțe cu numere de înmatriculare. Totodată s-a stabilit că tânărul de 29 de ani nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie.

La data de 21 februarie a.c., acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, care a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile. Cercetările continuă, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, punerea în circulație sau conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic


©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics