Director: Silviu POPESCULuni, 16 aprilie 2018
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Local  

Sondaj Persoană bănuită de loviri sau alte violențe, reținută de polițiștiPolițiștii Secției 11 Poliție Rurală Zătreni au reținut pentru 24 de ore, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălcești, un bărbat de 27 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe.

La data de 11 aprilie a.c., polițiștii au reținut un bărbat din comuna Tetoiu,  după de acesta ar fi agresat fizic o altă persoană, lovind-o în zona capului cu o sapă.

În fapt, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, pe raza comunei Laloșu, în curtea unei gospodării, a avut loc un conflict spontan între doi bărbați, unul dintre aceștia fiind grav rănit. Au fost demarate imediat cercetările, constatându-se că cele două persoane, ambele din Tetoiu, se aflau în Laloșu, la o gospodărie, unde munceau cu ziua. La un moment dat, pe fondul consumului de alcool, persoana bănuită ar fi luat o sapă, lovind persoana vătămată, care a fost transportată în stare gravă la spital. Bărbatul de 27 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unității de parchet cu propunere de arestare preventivă. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic
©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics